Tone Wow

2019 Bisnes Online Kecil-Kecilan Yang Berimpak Tinggi. Kaedah Url Affiliate Tetapi Dropship Dan Auto Downline.

 

 

Kebanyakan dari kita masih dibelenggu soalan-soalan dibawah ni.

 

Masih pening camne nak join
Rasa susah buat promosi online (fb dah tepu?)
Macam mana nak buat iklan?
Aku serius nak buat duit, tapi tak tau macam mana?
Aku takde kawan ramai.
Aku segan jumpa orang.

Downline aku sikit camne, nak dapat komisen banyak?

Untung la kengkawan TE yang lama network diorang dah ready
Serius beb..aku serabut gila ni

 

Ada panduan video mengenai

“Kaedah Menulis Iklan Dan Closing Sale Yang 90% Proven”

Memang sesuai sangat dengan kaedah affiliate tapi dropship yang dibuat melalui sistem Tone Wow ini

Sila ‘unlock’ untuk menonton video tersebut.

 

Daftar Tone Wow / Register Tone Wow

 

 

 

14 thoughts on “Tone Wow”

  1. Alhamdullillah…baru activate 2 hari lepas semalam dapat sales yang pertama tanpa buat apa2. Memang semua auto. Terima kasih admin tonewowofficial

  2. Alhamdulillah,tak sangka tak sampai seminggu dapat lagi downline. Betul2 tak menyesal beli dengan admin berbanding tempat lain.

    Selama ni dok pikir macamana nak dapat income tapi tak sangka kat sini offer auto downline.

    Terima kasih sekali lagi admin tonewowofficial. Semoga Allah murahkan rezeki tuan

    • Ada 2 cara

      1. Anda tunggu tempoh expired 60 hari (sementara tunggu boleh sembang2 promo secara offline dan susun strategi anda)
      2. Jikalau tak mahu tunggu , boleh daftar guna nama ahli keluarga ( untuk arahan pemindahan akaun bank boleh isi 3rd party form)

      Peringatan, Jika anda menggunakan akaun bank pihak ketiga yang bukan penamanya ahli pengguna sendiri, maka ahli perlu mengisikan dan menandatangani Borang Third Party Account dan dihantar ke Ibu Pejabat. Satu salinan IC/pasport ahli dan IC/passport pihak ketiga juga perlu dilampirkan. Ini bagi memastikan ahli sendiri memberikan kebenaran kepada syarikat untuk menghantar komisyen bulanan ke akaun bank pihak ke 3 tersebut. Tanpa surat kebenaran Borang Third Party Account ini, pihak syarikat tidak akan menghantar komisyen tersebut.

Leave a Comment