Tone Wow

Hai, jom bisnes online dari rumah nak?

Dropship Simkad & HQ Yang Tolong Poskan Kepada Pelanggan.

Komisen jualan simkad tone wow – anda dapat

Komisen topup dari kastemer – pun anda dapat

 

Bila credit habis/nak expired. DiGi hantar sms reminder suruh topup. Eh eh .. punya senang niaga gini 🙂

Sila ‘unlock’ untuk mendapatkan maklumat selanjutnya.

24 thoughts on “Tone Wow”

  1. Alhamdullillah…baru activate 2 hari lepas semalam dapat sales yang pertama tanpa buat apa2. Memang semua auto. Terima kasih admin tonewowofficial

  2. Alhamdulillah,tak sangka tak sampai seminggu dapat lagi downline. Betul2 tak menyesal beli dengan admin berbanding tempat lain.

    Selama ni dok pikir macamana nak dapat income tapi tak sangka kat sini offer auto downline.

    Terima kasih sekali lagi admin tonewowofficial. Semoga Allah murahkan rezeki tuan

    • Ada 2 cara

      1. Anda tunggu tempoh expired 60 hari (sementara tunggu boleh sembang2 promo secara offline dan susun strategi anda)
      2. Jikalau tak mahu tunggu , boleh daftar guna nama ahli keluarga ( untuk arahan pemindahan akaun bank boleh isi 3rd party form)

      Peringatan, Jika anda menggunakan akaun bank pihak ketiga yang bukan penamanya ahli pengguna sendiri, maka ahli perlu mengisikan dan menandatangani Borang Third Party Account dan dihantar ke Ibu Pejabat. Satu salinan IC/pasport ahli dan IC/passport pihak ketiga juga perlu dilampirkan. Ini bagi memastikan ahli sendiri memberikan kebenaran kepada syarikat untuk menghantar komisyen bulanan ke akaun bank pihak ke 3 tersebut. Tanpa surat kebenaran Borang Third Party Account ini, pihak syarikat tidak akan menghantar komisyen tersebut.

    • boleh saja nak cari pelanggan baru,
      nak jadi end user pun boleh,

      tapi agak rugi la sebabnya HQ sudah allocate bajet marketing,
      dimana kos marketing tersebut dibayar kepada sesiapa
      yang rajin promosi melalui link affiliate.

      HQ tidak akan bazirkan kos marketing kepada saluran tv atau billboard
      kerana kos tinggi & agak rugi.

      lebih baik disalurkan bajet tersebut kepada ejen-ejen seperti kita
      dengan erti kata lain dibayar dalam bentuk komisen

      diharap dapat sedikit penjelasan buat tuan Najib, tq 🙂

  3. Slm sjahtera
    Sya dah ade id tonewow
    Sya reg bkn mlalui link ni
    Klu sya nak join utk dptkn link promosi di sini..blh ker?

    • Terima kasih kerana sudi reply komen,
      maaf encik wajib tunggu 60 hari (2 bulan) untuk expired,
      baru boleh join under seliaan kami.

Leave a Comment

CommentLuv badge